Vasilis och Sigrid

       VÅR EGEN OLIVOLJA FRÅN KRETA

 Återförsäljare och beställning

Foto Mimmi Mattsson, www.mire.se

ZoUL Fish Spa i Uppsala. Det mest underbara spa du kan tänka dig. Hit kan du gå även för mysigt o välgörande fisk-spa, massage, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr m.m. Titta in på deras fina hemsida: zoulfishspa.se

PRODUKTER: Olivolja i förpackningar om 250ml, 500ml, 750ml, 1 liter, 3 liter och 5 liter, timjanblomshonung, havssalt, vildväxande oregano och timjan.


Härnevi Plantskola utanför Enköping
, i charmig miljö och med egen hönsgård! Här finns mängder av växter och tillbehör, presentartiklar och ett fint urval av närodlade och ekologiska matvaror. Härnevi Plantskolas hemsida: harneviplantskola.se

PRODUKTER: Olivolja i förpackningar om 250ml, 500ml, 1 liter, tomma olivoljedunkar för plantering, timjanblomshonung, vildväxande timjan och oregano och olivoljetvålar.


Linnés Kammare i Jumkil utanför Uppsala
En härlig konsthantverksbutik med kafé och försäljning av bland annat ullfiltar, tuftade mattor, textilier och silversmycken i egen design, konsthantverk, inredning, kläder, lammskinn och mathantverk. I den vackra miljön på gården finns även "Galleri Vallhovs säteri", "Kuriosa & finloppis" och ett gårdsbageri, www.vallhovsbageri.se.

Foto Mimmi Mattsson, www.mire.se

PRODUKTER: Olivolja i förpackningar om 250ml, 500ml, 1 liter, tomma olivoljedunkar för plantering, timjanblomshonung, vildväxande timjan och oregano och olivoljetvålar.


Ull & Blandat i Almunge utanför Uppsala har försäljning av fina ull- och fårprodukter och erbjuder inspirerande kurser i tovning. Gör en utflykt för att njuta av den vackra omgivningen och hälsa på fåren, läs mer på hemsidan ulloblandat.se

PRODUKTER: olivolja i olika förpackningar, olivoljetvål         


NY ÅTERFÖRSÄLJARE från slutet av januari 2018!

Delikatessboden i Tyresö, Stockholm
. Väl värt ett besök! Här erbjuds ett urval av gudomliga ostar, magiska röror och såser, underbara sylter och marmelader, smakrika oljor och dressingar m.m. Många av produkterna är handgjorda och ekologiska, producerade på mindre gårdar och av tillverkare som värnar om gamla traditioner.

PRODUKTER: olivolja, flytande timjanblomshonung   

  

 För att köpa större kvantiteter, olivolja i 17-liters förpackningar, lämna frågor och synpunkter, varmt välkomna att skriva till oss!

    Det enklaste sättet att nå oss är via detta formulär. Vi är alltid glada att höra från dig!

    För snabbast svar använd formuläret här ovan.
    Vi kan även nås på postadress:
    Vasilis och Sigrid HB,
    Blekingevägen 4,
    757 58 Uppsala